Jogi nyilatkozat

A ZENNA IT weboldalának, a http://zennait.com-nak a böngészése az alábbi feltételek elfogadása mellett lehetséges:

A http://zennait.com, annak bármilyen tartalmi eleme, részben vagy egészében szerzői jogvédelem alá esik, amelyhez fűződő jogok felett a ZENNA IT rendelkezik. A weboldal tartalmát csak a ZENNA IT előzetes írásbeli engedélye alapján lehet felhasználni.

A ZENNA IT a http://zennait.com weboldalt a lehető legnagyobb gondossággal állította össze, ennek ellenére sem tudja garantálni az oldalak hibátlanságát és az információk teljes pontosságát, valamint a folyamatos, problémamentes működést. A ZENNA IT kizár minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely weboldalának felhasználása nyomán keletkezik. Az aktuális és pontos tájékoztatás érdekében az oldalunkon megadott elérhetőségeken keresse meg munkatársainkat.

A http://zennait.com a teljes körű tájékoztatás érdekében más honlapokra mutató linkeket tartalmazhat, amely weboldalak tartalmáért a ZENNA IT semmilyen felelősséget nem vállal.

A http://zennait.com üzemeltetője a ZENNA IT Kft.

Cím: 1065 Budapest, Révay utca 8. III. em. 20.

Cégjegyzékszám: 01-09-300420

Adatvédelmi irányelvek

A kereskedelmi információk iránt érdeklődők által megadott adatokat az adott kereskedelmi folyamat lezárulásáig őrizzük meg, melyeket harmadik fél részére nem adunk át.